fbpx
IMMTehnologie

Software pentru organizarea muncii la distanță

Scris de Loredana Săndulescu
Software pentru organizarea muncii la distanță

Compania de IT Soft4biz a lansat o soluție care vine în ajutorul celor care lucrează de acasă. Noul software – s4b remote office are funcții de gestionare a proiectelor și sarcinilor, asigură un plus de eficiență în planificarea și organizarea colaborărilor la distanță, fiind util pentru firmele care lucrează parțial sau integral de la distanță.

Pentru o perioadă de 100 de zile, platforma s4b remote office este pusă gratuit la dispoziția ONG-urilor, firmelor din domeniul social și care îngrijesc bătrâni, precum și firmelor membre ale asociațiilor antreprenoriale. Oferta este valabilă pentru primii 10 înscriși din categoriile de mai sus.

”Am simțit în această perioadă în rândul clienților noștri un sentiment puternic de nesiguranță în derularea și urmărirea  muncii de acasă. Situația este una fără precedent, oamenii au nevoie de soluții acum, nu peste o lună sau două. De aceea am creat un instrument pentru organizarea muncii la distanță, software-ul s4b remote office, care este disponibil deja tuturor celor interesați”, a declarat Jancso Erno, Director Executiv și Co-fondator Soft4biz.

Ce poți face prin “s4b remote office”?

Grupezi sarcinile pe proiecte, identifici responsabilul și tipul fiecărui proiect, colorezi proiectele în funcție de tipul acestora, înregistrezi sarcinile de rezolvat, descrii sarcinile, stabilești responsabilul, prioritatea, termenul limită, identifici echipa, modifici stadiul sarcinilor

De asemenea, poți planifica și urmări consumul de ore, stabilești numărul de ore planificate, iar utilizatorii pot completa pontajul electronic. Nu în ultimul rând, poți utiliza mesaje și note interne (sub fiecare sarcină poți lansa note interne sau mesaje prin email către echipa care lucrează pe acea sarcină).

Soft4biz este o companie cu o activitate de peste 15 ani în piața de software, cu o echipă de profesioniști cu experiență în dezvoltarea și implementarea de soluții în organizarea firmelor, fluxurilor de activități, managementul performanței în afaceri.

Publicat la data de: 26-03-2020