fbpx
Mediul de afaceri

Ioana Mănoiu: Scrisoare pentru brandul meu preferat

Scris de BizTeam
Ioana Mănoiu: Scrisoare pentru brandul meu preferat

Dragul meu, știu că este o perioadă tulbure și că suntem amândoi dați peste cap. Eu nu știu pe ce venituri mă bazez, tu la fel. Știrile sunt îngrijorătoare, noi oamenii devenim anxioși, iar statul în casă nu ne ajută deloc.

Text de Ioana Mănoiu

În astfel de momente, mesajul meu pentru tine este să-mi rămâi alături. Mi-ai spus de atâtea ori ce important sunt pentru tine, cât de mult te interesează ca eu să fiu fericit, cât de atent ești la nevoile mele. Acum e un moment bun să-mi arăti că nu voiai doar banii mei, oricât de urât ar suna. Că nu eram important doar în măsura în care îți consumam produsele și acum, că nu pot să ies din casă, mă abandonezi.

Arată-mi că suntem împreună și la bine și la greu. Arată-mi aceeași empatie și grijă pe care mi le arătai înainte.

Nu tăia dialogul dintre noi, dar hai să schimbăm subiectul. Să vorbim despre lucrurile care contează pentru mine acum. Folosește-ți resursele și forța economică pentru a îmbunătăți situația, ajută autoritățile, ajută oamenii în situații defavorizate, ajută oamenii, în general.

Folosește-ți spațiul de publicitate pentru a mă liniști sau a-mi abate gândul de la numărul de cazuri zilnice. Nu-mi băga promoții și produse pe gat, fiindcă nu de asta îmi arde mie acum.

Folosește-ți canalele de comunicare pentru oamenii care stau în casă, să treacă timpul mai ușor și mai plăcut. Înveselește-mă, dă-mi speranță, spune-mi că vom trece împreună și prin asta.

Fii activ, dragă brand, așa cum ai fost mereu, dar acum e momentul să-mi arăți că vorbeai serios atunci când îmi spuneai că îți pasă.

Cu drag,

Consumatorul tău.

Ioana Mănoiu este din 2005 Managing Partner al agenției GMP PR. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicarii și a unui Executive MBA la Berlin School of Creative Leadership, Ioana are 20 de ani de experiență în domeniul relațiilor publice. Și-a inceput cariera ca jurnalist, iar înainte de a veni in GMP a fost timp de cinci ani PR Director la Graffiti BBDO. 

Publicat la data de: 02-04-2020