fbpx
  • Evenimentul profesioniștilor în marketing

    Buton
  • Marketing Trends 2018

    Inscrie-te

26 Septembrie 2018

Hotel Platinia, Cluj-Napoca

Zile
0
-84
-3
Ore
-1
-6
Min
-1
-1
Sec
-4
-5

DE CE SĂ PARTICIPI

Dacă ești interesat de tendințele din industria de marketing, comunicare și branding. Dacă dorești creșterea vânzărilor, transformarea fanilor în clienți sau cauți strategii eficiente de marketing.

Rezerva-ti loc

AUDIENȚĂ

Evenimentul se adresează oamenilor de marketing și comunicare din companii, specialiștilor din agenții de comunicare, media și managerilor care vor să stie ce doresc consumatorii.

Programul Conferintei

SPEAKERI

Conferinta reunește specialiști din marketing, publicitate și comunicare, top advertising spenders și manageri de top, într-o discuție despre provocările și oportunitățile actuale în marketing.

Biografie speakeri

PROVOCĂRILE MARKETINGULUI ÎN 2018

Best Marketing este conferința unde se întâlnesc cei mai buni specialiști în marketing și comunicare, evenimentul care pune în perspectivă tendințele și identifică problemele cu care se confruntă industria.

Te așteptăm cu conținut relevant, dezbateri la obiect și răspunsuri la întrebări care interesează deopotrivă agențiile și clienții, marketerii și consumatorii. Fără să ofere soluții de-a gata sau rețete universal valabile, Best Marketing a devenit o platformă de învățare și schimb de experiență pentru profesioniștii din industrie.

Echipa Biz

SPEAKERI

Imagini editie anterioara

Organizator

PARTENER LOCAL DE COMUNICARE

RADIO OFICIAL

PARTENERI

Cafeaua Oficială

Cu Sprijinul

Parteneri Media