Anuarul îi reuneşte pe cei mai importanţi directori de marketing din România. Selecţia a fost realizată pe baza clasamentului celor mai mari investiţii în publicitate, precum şi în baza dinamicii campaniilor de marketing derulate în ultimul an.

*Stocul cărţii "Anuarul directorilor de marketing" - ediţia 2016 a fost epuizat. *Poate fi comandată varianta electronică
*Ediţia cărţii "Anuarul directorilor de marketing" - ediţia 2017 va fi lansată pe 24 Noiembrie 2017, la Ziua Media & Marketing www.zilelelebiz.ro

Puteţi comanda Anuarul directorilor de marketing ediţia 2016 - varianta electronică. Costul de achiziţie este 35 lei (TVA inclus).

Oferta specială: Anuarul directorilor de marketing (PDF) + Abonament 1 an la Revista Biz – 165 Lei (tva inclus)

Informaţii suplimentare: lelia.petrescu@revistabiz.ro

Comandă aici anuarul directorilor de marketing în variantă electronică (PDF)

Prin achiziţionarea acestei cărţi electronice, înseamnă că acceptaţi termenii şi condiţiile prezentate mai jos:

Întreg conţinutul acestei cărţi, inclusiv elementele de design şi paginare, sunt protejate prin dreptul de autor, atât în România, cât şi în străinătate.

Reproducerea, difuzarea, stocarea, emisia, transmiterea, retransmiterea, transferarea prin orice mijloace, comunicarea publică, transformarea, închirierea sau utilizarea în orice mod a acesteia, fără acordul prealabil şi în scris al Biz Agency SRL, constituie o violare a drepturilor de autor.

Informaţiile furnizate în această carte electronică sunt doar cu scop informativ. În timp ce noi încercăm să păstrăm informaţiile actualizate la zi şi corecte, nu există reprezentări sau garanţii, explicite sau implicite, cu privire la caracterul complet, acurateţea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea în ceea ce priveşte informaţiile, produsele, serviciile sau graficele conexe, conţinute în această carte electronică.