Slide background

24 mai 2017
ARCUB GABROVENI,
Str. Lipscani 84-90,
sector 3, Bucureşti

REZERVA-TI UN LOC!
Slide background

24 mai 2017
ARCUB GABROVENI,
Str. Lipscani 84-90,
sector 3, Bucureşti

REZERVA-TI UN LOC!

De ce sa participi?

 Dacă ești interesat de tendințele din industria de marketing, comunicare, branding, îți dorești creșterea vânzărilor, transformarea fanilor în clienți sau cauți strategii eficiente de marketing.

Audienta

 Evenimentul se adresează oamenilor de marketing și comunicare din companii, managerilor care doresc să fie la curent cu opinia consumatorilor, specialiștilor din agenții de comunicare, media și PR.

Speakeri

Evenimentul reunește specialiști din marketing, publicitate și comunicare, top advertising spenders și manageri de top, într-o discuție despre provocările și oportunitățile actuale în comunicare.

 PROVOCĂRILE MARKETINGULUI ÎN 2017

Conținut relevant, dezbateri la obiect și răspunsuri la întrebări care interesează deopotrivă agențiile și clienții, marketerii și consumatorii. Aceste sunt ingredientele pe care Best Marketing le propune. Fără să ofere soluții de-a gata sau rețete universal valabile, BestMarketing a devenit o extraordinară platformă de învățare și schimb de experiență pentru profesioniștii din industrie.

Best Marketing este conferința unde se întâlnesc cei mai buni specialiști în marketing și comunicare, evenimentul care pune în perspectivă tendințele și identifică problemele cu care se confruntă industria.

Galerie foto Best Marketing 2016

ORGANIZATOR

 
biz

PARTENERI

 
logo-pm
logo-iqos
logo-siviero
logo-campofrio
logo-alphabank
logoUBC
Logo_Flanco_mereu_peste_asteptari_Alb

CU SPRIJINUL

 
GT
netopia-mobilpay-e1374608952122
update
logo-efden

PARTENERI MEDIA

 
cariere
logo-business24
comunicate
comunicate afaceri
finzoom-logo
iaa-jpg
logo-9am
logo-hr
 
ziare
logo-ejobs
zelist
logo-smark
logo-iqads
pr-wave
logo-ln
Print
 
ricap
tdc-logo