Panelul de speakeri este in curs de actualizare.

Lorand Balint

Lorand Balint

Director Marketing, Federatia Romana de Handbal

Mai multe detalii

Lorand Balint are o experienta de mai bine de 15 ani in domeniul marketing si comunicare. De-a lungul timpului, a ocupat mai multe functii in cadrul companiei Leo Burnett, printre care Global Account Director, Regional Account Director Sub-Saharan Africa, Regional Account Director Europe, Head of Brand Communication si Managing Director. Pe parcursul carierei, urmat o serie de cursuri de scurta durata la universitati din Harvard, Montreal, Antwerpen sau Maastricht. Este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti si are studii post-universitare in advertising la Universitatea Bucuresti. Din ianuarie 2015, conduce departamentul de marketing al Federatiei Romane de Handbal (FRH).

Cristi Puiu

Cristi Puiu

Regizor si scenarist

Mai multe detalii

Cristi Puiu este scenarist si regizor roman, cunoscut pentru filme celebre, precum „Moartea Domnului Lazarescu” (2005), Aurora (2010) si Sieranevada (2016).Cristi Puiu a studiat arta si pictura la National School of Visual Arts of Geneva (1992 – 1996), dar foarte curand de la aceasta s-a orientat catre arta cinematografica. Fara sa renunte la pictura, Cristi Puiu este acum scenarist, regizor si producator la propria companie, Mandragora. Casa de productie de film, fondata de Cristi si AncaPuiu in 2004, a devenit in scurt timp un generator de proiecte de succes, incepand cu “Moartea Domnului Lazarescu”, considerat principalul film, in asa numitul „nou val romanesc” si scanteia ce a aprins o renastere nationala a filmului, ce continua pana in ziua de astazi.

Maria Tudor

Maria Tudor

CEO, Zenith Romania

Mai multe detalii

Cu o experienta de 20 de ani in industria de media si advertising, Maria Tudor este CEO si Managing Director al Zenith Romania. Si-a inceput cariera in departamentul de media al Bates Centrade Saatchi&Saatchi si, in mai putin de un an, si-a asumat dezvoltarea departamentului si lansarea agentiei de media Zenith Media la inceputul anului 2000. In 2012 a primit titlul de Personalitatea Anului in Marketing si Comunicare in cadrul IAA Excellence Awards, iar in categoria Media, a castigat Excellence Award for Media Operations. Face parte din juriul competitiei Effie Awards din 2004. A absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare din Bucuresti si are din 1999 un EMBA la Asebuss / Universitatea Washington din Seattle.

Maria Dobre

Maria Dobre

Manager Dinamica Comerciala, Carrefour

Mai multe detalii

Maria Dobre are o experienta de 12 ani in marketing, fiind cooptata in echipa Carrefour Romania odata cu deschiderea celui de-al doilea hipermarket al retelei, Carrefour Orhideea, in anul 2003. Un an mai tarziu, Maria a fost implicata in deschiderea primului hipermarket din afara Bucurestiului, Carrefour Brasov, ocupand functia de Responsabil Adjunct Marketing Magazin. Din 2006, Maria este Manager Dinamica Comerciala in Departamentul Marketing al Carrefour Romania, pozitie din care gestioneaza realizarea campaniilor promotionale la nivel national si coordoneaza activtatea de marketing local in reteaua de hipermarketuri.

Razvan Capanescu

Razvan Capanescu

Chief Creative Officer, Leo Burnett Group

Mai multe detalii

Razvan Capanescu este din octombrie 2014 Chief Creative Officer la Leo Burnett Group (care include Leo Burnett, iLeo si Arc). Director de creatie recunoscut si premiat la nivel local si international, el a fost in ultimii 7 ani Chief Creative Officer la Publicis Romania, agentie pe care a transformat-o din punct de vedere creativ, unde a castigat pitch-uri internationale si pentru care a reusit sa exporte creatie in Europa, Asia si America de Sud. Capanescu are peste 18 ani de experienta in publicitate si a mai lucrat pentru agentii precum Saatchi&Saatchi, Ogilvy, McCann.

Lucian Romascanu

Lucian Romascanu

Country Manager, Tailwind Romania

Mai multe detalii

Lucian Romascanu coordoneaza din 2015 operatiunile din Romania pentru TailWind, companie membra a TDG, care opereaza Project Agora, o retea de marketplace-uri a publisherilor de advertising programatic in Europa Centrala si de Est, Sud-Estul Europei si MENA. Lucian Romascanu este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti si are un EMBA la Asebusss / Universitatea Washington din Seattle. Pe parcursul carierei a detinut diferite pozitii de management in TVR, Dogan Media International /Kanal D Romania, CANCAN Media, Ringier, Best Print Services, Media ProHolding.

Ana Maria Paslaru

Ana Maria Paslaru

Director Marketing, Unilever South Central Europe

Mai multe detalii

Ana Maria Paslaru este Director de Marketing in cadrul Unilever South Central Europe (USCE) din 2015. Si-a construit cariera in cadrul acestei companii, iar in cei 10 ani de experienta a ocupat diverse pozitii de Brand Building in diviziile de Marketing (Foods, Ice Cream si Home & Personal Care). In trecut a ocupat functiile de Customer Marketing Manager si Foods Marketing Leader USCE.
De-a lungul carierei, Ana Maria Paslaru a gestionat un portofoliu extins de branduri: Algida, Napoca, Knorr, Delikat, Lipton, Hellmann’s, Rama, Becel, Delma, Dero, Omo, Cocolino, Dove, Cif, Domestos, Rexona, Clear, Axe, Signal si Impulse.

Stela Toderascu

Stela Toderascu

Commercial Marketing Manager AVON Romania & Moldova

Mai multe detalii

Incepand de la finalul anului 2015, Stela Toderascu a preluat rolul de Commercial Marketing Manager AVON Romania si Moldova. In cei peste 11 ani petrecuti in echipa AVON, ea a avut ocazia sa interactioneze atat cu presa glossy si zona de advertising din pozitia de PR & Advertisting Manager, cat si cu echipa de vanzari ca Sales Support Manager. Din noul rol, coordoneaza activitatea celor 3 arii ale departamentului de marketing din Romania si Moldova: Marketing Planning, PR si Digital, in total o echipa formata din nu mai putin de 24 de persoane care prin tot ceea ce fac se asigura ca AVON ramane prima alegere a romancelor atunci cand vine vorba de frumusete si ingrijire.

Carmen Sterian

Carmen Sterian

Head of Strategy, Wunderman

Mai multe detalii

Carmen Sterian are peste 14 ani de experienta in marketing si publicitate, timp in care a lucrat pentru mai multe companii multinationale si locale din Romania si Belgia ( Foss, McCann Erickson, Saatchi & Saatchi, Ogilvy & Mather) si 11 ani de experienta in PR, ATL, BTL, New Media prin activitatea desfasurata pentru branduri precum: Vodafone, Coca-Cola, Sprite, ING, L'Oreal, Maybelline, Kandia, Rom, Radio XXI, Raiffeisen Bank, Berlin Chemie, Bancpost, Heineken, Zentiva, Microsoft, Chio, VISA, Toyota, Ford, PMI, Jack Daniel’s.

Cosmin Nae

Cosmin Nae

Fondator, Quantix Marketing Consulting

Mai multe detalii

Fondatorul Quantix Marketing Consulting, Cosmin a dezvoltat in ultimii 6 ani un butic de marketing research si consultanta pe care il pozitioneaza in linie cu evolutiile si nevoile tot mai dinamice din industrie. Primii 10 ani ai carierei i-a petrecut in Citibank si Connex/Vodafone, unde a ocupat mai multe functii in zona de research, marketing planning si strategic analyses. Ca antreprenor, cu Quantix a dezvoltat mai multe proiecte si colaborari, dintre care mai relevante si durabile sunt cele cu Millward Brown, SMARK si ICG (Integrated Consulting Group). Pasionat de sport, este fondatorul HyperSport, consultant sau organizator al mai multor evenimente sportive si initiatorul Sport Insights, prima platforma de research care furnizeaza date despre practicarea sportului in Romania.