Anuarul ii reuneste pe cei mai importanti directori de marketing din Romania. Selectia a fost realizata pe baza clasamentului celor mai mari investitii in publicitate, precum si in baza dinamicii campaniilor de marketing derulate in ultimul an.

*Stocul cartii "Anuarul directorilor de marketing" - editia 2016 a fost epuizat.

Puteti comanda Anuarul directorilor de marketing editia 2016 - varianta electronica.

Costul de achizitie este  35 lei (TVA inclus).

Oferta speciala: Anuarul directorilor de marketing (PDF) + Abonament 1 an la Revista Biz – 165 Lei (tva inclus)

Informatii suplimentare: lelia.petrescu@revistabiz.ro 

Comanda aici anuarul directorilor de marketing in varianta electronica (PDF)

Prin achizitionarea acestei carti electronice, inseamna ca, acceptati termenii si conditiile prezentate mai jos:

Intreg continutul acestei carti, inclusiv elementele de design si paginare, sunt protejate prin dreptul de autor, atat in Romania, cat si in strainatate.

Reproducerea, difuzarea, stocarea, emisia, transmiterea, retransmiterea, transferarea prin orice mijloace, comunicarea publica, transformarea, inchirierea sau utilizarea in orice mod a acesteia, fara acordul prealabil si in scris al Biz Agency SRL, constituie o violare a drepturilor de autor.

Informatiile furnizate in aceasta carte electronica sunt doar cu scop informativ. In timp ce noi incercam sa pastram informatiile actualizate la zi si corecte, nu exista reprezentari sau garantii, explicite sau implicite, cu privire la caracterul complet, acuratetea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea in ceea ce priveste informatiile, produsele, serviciile sau graficele conexe, continute in aceasta carte electronica.