Slide background

26 mai 2016
Hotel Crowne Plaza
Bucuresti

REZERVA-TI UN LOC!
Slide background

26 mai 2016
Hotel Crowne Plaza
Bucuresti

REZERVA-TI UN LOC!

De ce sa participi?

Daca esti interesat de tendintele din industria de marketing, comunicare, branding, iti doresti cresterea vanzarilor, transformarea fanilor in clienti sau cauti strategii eficiente de marketing.

Audienta

Evenimentul se adreseaza oamenilor de marketing si comunicare din companii, managerilor care doresc sa fie la curent cu opinia consumatorilor, specialistilor din agentii de comunicare, media si PR.

Speakeri

Evenimentul reuneste specialisti din marketing, publicitate si comunicare, top advertising spenders si manageri de top, intr-o discutie despre provocarile si oportunitatile actuale in comunicare.

PROVOCARILE MARKETINGULUI IN 2016

Continut relevant, dezbateri la obiect si raspunsuri la intrebari care intereseaza deopotriva agentiile si clientii, marketerii si consumatorii. Aceste sunt ingredientele pe care Best Marketing le propune. Fara sa ofere solutii de-a gata sau retete universal valabile, BestMarketing a devenit o extraordinara platforma de invatare si schimb de experienta pentru profesionistii din industrie.

Best Marketing este conferinta unde se intalnesc cei mai buni specialisti in marketing si comunicare, evenimentul care pune in perspectiva tendintele si identifica problemele cu care se confrunta industria.

Galerie foto Best Marketing 2015

ORGANIZATOR

 
biz

PARTENERI

 
vodafone
BCR Bun
Logo Carrefour
Eisberg

CU SPRIJINUL

 
gt
3° LOGO LOGO SIVIERO MARIA
ad-mic
update

PARTENERI MEDIA

 
cariere
logo-business24
comunicate
comunicate afaceri
finzoom-logo
iaa-jpg
logo-9am
logo-hr
 
ziare
logo-ejobs
zelist
logo-smark
logo-iqads
pr-wave
logo-ln
Print
 
Antreprenori_Anonimi_LOGO_20161
logo-manpres1
Logo-WebDigital_singular
olivian-ro-logo
ricap
tdc-logo