Slide background

26 mai 2015,
Howard Johnson Grand Plaza Hotel,
Bucuresti

REZERVA-TI UN LOC!
Slide background

26 mai 2015,
Howard Johnson Grand Plaza Hotel,
Bucuresti

REZERVA-TI UN LOC!

De ce sa participi?

Daca esti interesat de tendintele din industria de marketing, comunicare si branding, daca iti doresti cresterea vanzarilor si transformarea fanilor in client sau cauti strategii eficiente de marketing, atunci Best Marketing este evenimentul la care trebuie sa fii prezent.

Audienta

Evenimentul se adreseaza oamenilor de marketing si comunicare din companii, managerilor care doresc sa fie la curent cu opinia consumatorilor, specialistilor din agentii de comunicare, media si PR.

Speakeri

Evenimentul reuneste specialisti din marketing, publicitate si comunicare, top advertising spenders si manageri de top, intr-o discutie despre provocarile si oportunitatile actuale in comunicare.

Best Marketing

Timpul povestilor a trecut.

Noul marketing se fundamenteaza pe actiuni concrete.

Relatia dintre consumatori si branduri este supusa testului increderii pe care-l vor trece numai brandurile care arata ca le pasa cu adevarat de consumatori.

Astazi conteaza mai mult ce facem si mai putin ceea ce spunem!

Anuarul ii reuneste pe cei mai importanti directori de marketing din Romania. Selectia a fost realizata pe baza clasamentului celor mai mari investitii in publicitate, precum si in baza dinamicii campaniilor de marketing derulate in ultimul an.

Galerie foto Best Marketing 2014

ORGANIZATOR

 
biz

PARTENERI

 
bt
vodafone
tassimo

CU SPRIJINUL

 
ad-mic
update
logo-agrafa

PARTENERI MEDIA

 
cariere
ws
business-24
comunicate
comunicate afaceri
logo-dor.fw
 
ziare
ejobs-mic
zelist
logo-smark
iqads-logo
pr-wave