• Berceni Summit

  • "Viața e ca o petrecere în Berceni, ori îți place, ori te temi."

    Autor necunoscut

10 Ianuarie 2019

Club Oxygen, Sun Plaza

Zile
0
-69
0
Ore
-1
-1
Min
-1
-8
Sec
0
-7

DE CE SĂ PARTICIPI

Pentru că schimbarea perspectivei îți poate îmbunătăți considerabil performanțele. Pentru că marile idei nu au un anumit loc de naștere. La Berceni Summit vei vedea cum se personalizează succesul și te poți raporta cu ușurință la reușitele unor oameni la fel ca tine!

Rezervă-ți loc

AUDIENȚĂ

Evenimentul reunește artișți, oameni din comunicare și business și cele mai cunoscute personalități care s-au născut sau locuiesc în cartier. La summit sunt așteptați toți cei care își doresc să descopere Berceniul și care înțeleg cât de important este să crezi în tine și să-ti urmezi visul, indiferent cine ești și unde te naști.

Programul Conferinței

SPEAKERI

Personalități culturale și de business ale momentului despre care oamenii nu știu că sunt din Berceni, născuți și crescuți în cartier, dar și care au ales să locuiască aici. Oameni care au dat dovadă de inventivitate și flexibilitate și vor să împărtășeasca din valoroasa lor experiență și poveștile care i-au condus către succes.

Biografie speakeri

BIG in Berceni

Dorim să schimbăm percepții și să demontăm prejudecăți cu unicul scop de a încuraja audiența să-și urmeze visurile și să-și dezvolte cariera. Poveștile de pe scenă sunt menite să  inspire și să demonstreze că setul de instrumente cu care suntem dotați din naștere este complet.

Avem nevoie să credem mai mult în noi și în visurile noastre, pentru a le putea transpune în realitate.

Vino la Berceni Summit să asculți povești reale și să întâlnești oamenii din Berceni care s-au remarcat prin performanță și succes!

Echipa Biz

SPEAKERI

Organizator

Cu sprijinul

PARTENERI MEDIA