Cramele Recaș, Fragedo și partenerii programului “Autentic Românesc” au dat startul celui de-al treilea sezon al programului în care Chef Marcian Vodnar arată cum să integrăm ingredientele locale, produse în mod sustenabil de partenerii programului, în rutina zilnică, imaginând rețete care abundă de creativitate și îmbină în mod fericit tendințele internaționale cu tradiția locală.
În cadrul unui eveniment într-un cadru select, Chef Marcian Vodnar, pentru a explica prin intermediul gusutului conceptul “Autentic Românesc”, a adus alături de brânzeturile Artesana trei feluri principale spectaculoase: paella cu pulpe de pui, creveți, legume și dulceață de smochine verzi, pulpe de pui alla Romana cu ardei în 3 culori și un gulaș cu pulpe de pui, legume de sezon, sos de roși cu ardei kapia și smântână. Desertul a oferit o altă combinație neașteptată: tașche cu ou, zabaione cu șofran, marmeladă, alune de pădure trase în ciocolată și quenelle cu cremă de brânză aromatizată cu lămâie și scorțișoară.
Brandurile cuprinse în al treilea sezon “Autentic Românesc” sunt Fragedo, Cramele Recaș, Mobexpert, Artesana, Safala Organic Farm Șinteu, Grandma’s Delights și Monte Banato.
Leroy Merlin a inaugurat primul său magazin din municipiul Pitești, în urma unei investiții de peste 2 milioane de euro.…
O premieră pentru București, Noaptea Companiilor alături de CBRE invită studenții din Capitală să exploreze sediile companiilor înscrise, pe 16…
Allianz-Țiriac, unul dintre cei mai importanți jucători din piața de asigurări, a avut o contribuție totală de 20 miliarde de…
EFdeN, alături de partenerul principal Raiffeisen Bank România, lansează EIS – European Institute of Sustainability, primul institut din țară specializat…
RoPower Nuclear SA, un joint-venture între Nuclearelectrica și Nova Power & Gas, a obținut un angajament financiar de 99 milioane…
UniCredit a obținut o nouă recunoaștere, fiind declarată drept Cea mai bună bancă de FX în Europa Centrală și de…