Stiri

„Autentic Românesc”aduce ingredientele locale în rutina noastră zilnică

2 oct. 2024 < 1 min

„Autentic Românesc”aduce ingredientele locale în rutina noastră zilnică

Reading Time: < 1 minut

Cramele Recaș, Fragedo și partenerii programului “Autentic Românesc” au dat startul celui de-al treilea sezon al programului în care Chef Marcian Vodnar arată cum să integrăm ingredientele locale, produse în mod sustenabil de partenerii programului, în rutina zilnică, imaginând rețete care abundă de creativitate și îmbină în mod fericit tendințele internaționale cu tradiția locală.

Autentic Romanesc e1727869040267

În cadrul unui eveniment într-un cadru select, Chef Marcian Vodnar, pentru a explica prin intermediul gusutului conceptul “Autentic Românesc”, a adus alături de brânzeturile Artesana trei feluri principale spectaculoase: paella cu pulpe de pui, creveți, legume și dulceață de smochine verzi, pulpe de pui alla Romana cu ardei în 3 culori și un gulaș cu pulpe de pui, legume de sezon, sos de roși cu ardei kapia și smântână. Desertul a oferit o altă combinație neașteptată: tașche cu ou, zabaione cu șofran, marmeladă, alune de pădure trase în ciocolată și quenelle cu cremă de brânză aromatizată cu lămâie și scorțișoară.

Brandurile cuprinse în al treilea sezon “Autentic Românesc” sunt Fragedo, Cramele Recaș, Mobexpert, Artesana, Safala Organic Farm Șinteu, Grandma’s Delights și Monte Banato.

Array

Articole pe aceeași temă: