Stiri

Antreprenorul Alexandru Sautner deschide un nou restaurant

Reading Time: 2 minute

Alexandru Sautner, fondatorul Gioelia Cremeria, își extinde portofoliul de business în domeniul Horeca prin Oliveto by Caelia, restaurant ce va fi inaugurat în a doua jumătate a lunii martie. Oliveto by Caelia este situat în zona de nord a Capitalei, pe bulevardul Erou Iancu Nicolae nr. 82 – 84, în cadrul unui nou ansamblu rezidențial. 

Vizonar în domeniul gastronomiei, Alexandru Sautner propune, alături de echipa sa, o atmosferă originală, un loc cald, dar avangardist.

“Oliveto by Caelia este noul punct de atracție gastronomică din Capitală, pe care îl vom inaugura în această lună. Asa cum în toate proiectele noastre de până acum am obținut recunoașterea și aprecierea clienților, și de această dată am gândit atent fiecare detaliu, pentru ca totul să ofere o experiență pe care cei care ne trec pragul își vor dori să o repete.  Îi invităm la Oliveto by Caelia pentru felurile de mâncare originale, realizate cu ingrediente aduse din Italia, Grecia și America, pentru locul primitor, deosebit și prietenos pe care l-am amenajat pentru ei. Am ales by Caelia pentru că noul restaurant este o extensie a proiectului Caelia Beach și vine ca o celebrare a succesului pe care îl are locația de la Marea Neagră,“ a menționat Alexandru Sautner.


După cum sugerează și numele, Oliveto by Caelia este un restaurant cu specific Italian, dar cu influențe internaționale. Gustul și savoarea preparatelor vor purta semnătura lui chef Marian Lupu.

“Experiența culinară este adevărata vedetă la Oliveto by Caelia, pentru că le propunem clientilor combinații bogate în arome și platinguri desăvârșite.  Îi invităm pe oaspeți să descopere <A taste of Italy with a Mediterranean twist> și le promitem că rețetele create pentru ei pot satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi.”, a declarat chef Marian Lupu.

Noul restaurant are un spațiu generos, cu o capacitate de 70 de locuri în interior și o terasă cu 50 de locuri la exterior. 

Oliveto by Caelia este o locație spectaculos amenajată, cu mobilier modern și confortabil, cu multe plante, ce oferă o ambianță aparte. Investiția facută depășește 300.000 de euro.

Alexandru Sautner aduce Oliveto by Caelia pe piața Horeca din România, după ce a pus bazele și a dezvoltat cu real succes experiența gelateriilor Emilia Cremeria, care în 2019 au devenit Gioelia Cremeria Italiana.

Team

Recent Posts

Jason Silva: Viitorul e cibernetic și psihedelic

Jason Silva este speaker, futurist, storyteller și realizator de film, dar cel mai cunoscut este pentru rolul de prezentator al…

16 minute ago

Românii și-ar cumpăra pompe de căldură dacă statul ar acorda subvenții

Mai mult de un sfert (27,51%) dintre respondenții unui sondaj realizat la solicitarea Ariston România plănuiesc să achiziționeze o pompă…

41 de minute ago

Cifră de afaceri de 3,57 mld. $ pentru Rompetrol Rafinare în primele nouă luni din 2024

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International (Rompetrol), a înregistrat, în primele 9 luni din 2024, o cifră de…

42 de minute ago

Delgaz Grid primește 200 de milioane de euro de la BEI pentru modernizarea rețelei

Banca Europeană de Investiții (BEI) acordă un împrumut de 200 de milioane de euro distribuitorului român de energie Delgaz Grid…

45 de minute ago

Magda Costache, Sezamo: Supermarketul online al viitorului

Cu o carieră de peste 19 ani în finance, Magda Costache este, din septembrie, noul CEO interimar Sezamo, supermarketul online…

49 de minute ago

Maidan: Poftă pentru extindere

După o investiție de aproape un milion de euro, la începutul anului viitor, brandul Maidan va inaugura un nou spațiu…

o oră ago