Management Stiri

PC Garage in crestere

12 ian. 2016 < 1 min

PC Garage in crestere

Reading Time: < 1 minut

Magazinul online de produse IT si electronice PC Garage a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 165 de milioane de lei, in crestere cu 30% fata de anul 2014.

Ultimele trei luni ale anului trecut au fost cele mai bune pentru PC Garage, atat ca trafic inregistrat pe siteul pcgarage.ro, cat si ca vanzari. Mai exact, acestea au contribuit cu peste 35% din cifra de afaceri a anului. Totodata, in perioada Black Friday, de la finalul lunii noiembrie, vanzarile au cunoscut o crestere de aproape 50% fata de aceeasi perioada din 2014. Anul trecut, PC Garage si-a marit gama de produse, a introdus noi categorii dedicate gamer-ilor pasionati si a lucrat la consolidarea categoriilor de componente pentru calculatoare. Cele mai populare categorii de produse au fost cele dedicate gaming-ului, precum perifericele si componentele PC high-end – placi video si procesoare performante. Topul a fost completat de laptopuri, smartphone-uri si televizoare. O crestere semnificativa a fost inregistrata si de laptopurile destinate gaming-ului, remarcandu-se nevoia clientilor de a dispune de mobilitate si de specificatii de top.

Aproape 25% dintre laptopurile vandute anul trecut de PC Garage sunt modele dedicate gaming-ului.

“In 2016 pregatim multe surprize pentru clientii PC Garage, atat pe zona de produse, cat si pe cea de servicii. Vom continua sa extindem oferta de componente, periferice si laptopuri de gaming. Un accent special vom pune pe categoria de gadgeturi purtabile – smartwatch si bratari fitness – si pe cea de mobile”, spune Razvan Pop, director de marketing la PC Garage.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: