Sciccheria Ristorante Italiano: Cum să dai savoare evenimentelor corporate

5 aug. 2024 2 min

Sciccheria Ristorante Italiano: Cum să dai savoare evenimentelor corporate

Reading Time: 2 minute

Cum reușește Sciccheria Ristorante Italiano să ofere o experiență gastronomică savuroasă participanților la evenimente corporate din țară, cu preparate gătite de un chef italian din Universul Michelin

Cei care au participat în ultimii ani la evenimente corporate, au putut să observe cu ușurință că, de cele mai multe ori, mâncarea nu este tocmai gustoasă și adesea nu se ridică la înălțimea evenimentului. Dar, lucrurile nu trebuie să stea așa. Prin serviciul de catering, Sciccheria Ristorante Italiano aduce o experiență culinară inedită, cu preparate italiene fine-dining, evenimentelor corporate și private. Fie că organizați o prezentare importantă sau o conferință la sediul companiei, fie că este vorba despre o întâlnire de afaceri într-un spațiu elegant, nu ar trebui să lipsească preparatele alese pe sprânceană care să aducă mai multă savoare evenimentului.

Sciccheria, prin serviciile de catering, poate aduce gustul fine-dining specific restaurantelor din Ghidul Michelin chiar la evenimentele pe care le organizați în sediul companiei. Cum? Ei bine, restaurantul italian a lansat un program unic în România, prin care colaborează cu Giuseppe Raciti, un chef italian care a adus o stea Michelin restaurantului Zash, reconfirmată timp de cinci ani, punctând deja spre a doua stea.

Nu au fost omiși nici cei care doresc să aducă un plus de rafinament și savoare evenimentelor private, pentru că cele mai importante momente din viață, fie că este vorba de o nuntă, sau de un botez, trebuie marcate corespunzător, nu este așa? 

Chef Raciti aduce savoarea din însorita Sicilie și răsfață participanții la evenimente cu un meniu divers și creativ din care fac parte creveți roșii de Mazzara, scoică cu cremă de conopidă, ulei de vanilie, lămâie și caviar, cod sărat, tartelletta alla Norma, supă de roșii și căpșune, file de vită, tort de morcovi sau pastă de migdale și cremă de fistic. 

Prin colaborarea cu chef Raciti, restaurantul italian din București reușește să aducă o adevărată experiență gastronomică în lumea evenimentelor corporate și private.

Sciccheria Rosetti, str. Tudor Arghezi, nr. 4

Rezervari: 0758 333 231
rosetti@sciccheria.ro

Sciccheria Pipera, Bd. Pipera, 46

Rezervari: 0757191324
office@sciccheria.ro

issima@sciccheria.ro
www.sciccheria.ro
fb-sciccheria/insta-sciccheria_ristorante_italiano

Array

Articole pe aceeași temă: