Cornel Amariei

Cornel Amariei

Inventator, Antreprenor

Mai multe detalii

Cornel Amariei este un inventator, autor și antreprenor român, în varstă de 23 ani, cunoscut pentru inventarea și fondarea .lumen, un sistem de asistență ce redă parțial înțelegerea spațială nevăzătorilor. Folosindu-l, un om fara vedere poate să navigheze prin uși deschise, să prindă mingi sau să meargă pe stradă, fără niciun altfel de ajutor și fără să se lovească de alte obiecte. De asemenea, Cornel este Innovation Manager pentru Continental Automotive, una dintre cele mai mari companii din domeniul automotive. În timpul liber, cantă la 4 instrumente, călătorește, reușind deja să viziteze 40 de țări, și întotdeauna încearcă lucruri noi, anul acesta find școala de aviație și cea de scafandru

Răzvan Ţapu

Răzvan Ţapu

Senior Manager Business Development & Strategic Initiatives, Stefanini

Mai multe detalii

Antonio Eram

Antonio Eram

Founder & CEO, Netopia

Mai multe detalii

A fondat în 2005 Netopia, companie specializată în mobile marketing, plăţi prin SMS şi cu cardul, iar astăzi e liderul pieţei locale de plăţi mobile şi cu cardul. În 2014 a pus bazele serviciului de microfinantare Mobilender în Mexic, care astăzi acordă microcredite pe baza profilului de Facebook. A dezvoltat şi lansat mobilPay Wallet, o soluţie prin care doreşte să creeze o modalitate nouă de plata, cu un ecosistem deschis, care să accepte orice metodă de plata, orice banca, orice comerciant, orice utilizator, orice producător, orice sistem. Anul acesta, a creat un departament de machine learning care dezvoltă un sistem bazat pe inteligenţă artificială.

Magda Ropotan

Magda Ropotan

Consultant in inovatie

Mai multe detalii

Magda Ropotan este consultant în inovaţie, master-facilitator pentru metodologia de inovaţie FORTH, facilitator în Design Thinking, Foresight şi Trend Driven Innovation. Lucrează cu companiile care doresc să inoveze organic, prin implicarea şi creativitatea propriilor angajaţi. Este lecturer la The Entrepreneurship Academy pentru cursul “Understanding Innovation” precum şi în cadrul Atelierelor de Antreprenoriat organizate de Romanian Business Leaders. (www.magdaropotan.ro).

Cosmin Nicula

Cosmin Nicula

Co-founder, VisageCloud

Mai multe detalii

VisageCloud este prima platformă software românească de recunoaștere facială, bazată pe de inteligență artificială.

Alina Frincu

Alina Frincu

RRP Director, Philip Morris Romania

Mai multe detalii

Director pe România a noi categorii de produse cu risc redus, Alina este parte a echipei Philip Morris de aproximativ 9 ani, timp în care a ocupat diferite funcții de research, marketing și management. Alina a fost Brand Manager Marlboro timp de 3 ani și Marketing Manager pentru sucursală din Sofia, iar provocarea lansării celui mai inovator produs – IQOS-pe piața locală, a venit pentru ea ca o completare firească a experienței profesionale.

Horia Velicu

Horia Velicu

Head of Innovation Lab, BRD Groupe Societe Generale

Mai multe detalii

Conduce un laborator de inovatie in BRD Groupe Societe Generale, unde experimenteaza noi tehnologii cum ar fi Machine Learning, biometrie, robotica si altele, in incercarea de servi clientii intr-un mod cat mai placut. Are peste 20 de ani de experienta in domeniul bancar, in special in domeniul pietelor financiare. Pasionat de Deep Learning, conduce o serie de proiecte cu universitati sau start-up-uri care pot beneficia de noile cercetari in domeniu.

Ionuţ Budişteanu

Ionuţ Budişteanu

Inventator

Mai multe detalii

Teodor Blidarus

Teodor Blidarus

Managing Partner Softelligence, Președinte ANIS

Mai multe detalii