Slide background
20 Mai 2015,
Cinema City 4DX, Mega Mall,
Bucuresti
REZERVA-TI UN LOC!
Slide background

20 Mai 2015,
Cinema City 4DX, Mega Mall,
Bucuresti

REZERVA-TI UN LOC!

De ce sa participi?

Vei intelege conceptul de design thinking. Vei cunoaste profesionisti internationali. Vei afla strategii si metode de aplicare a inovatiei. Vei afla best practice-ul din domeniul inovatiei. Vei imbunatati performantele propriului business. Vei intelege conditiile de piata si iti vei adapta propria metoda de inovare.

Audienta

Evenimentul reuneste profesionisti recunoscuti la nivel international pentru spiritul inovator cu manageri care isi doresc sa aduca un plus companiei. Auditoriul este format din persoane cu pozitii din top management, care vor sa afle cele mai noi practici de inovare, pe plan international.

Speakeri

Va invitam sa faceti cunostinta cu lideri de companii, care implementeaza modele de inovatie, atat in cadrul companiei lor, cat si in afara. Specialistii nostri dau tonul in industria digitala pentru a dezvolta nise, care in urma cu cativa ani nici macar nu existau.

Biz Innovation Forum

Tehnologia modeleaza lumea in care traim si mediul de afaceri, dictand progresul la nivel global. In noul context, peste 84% din directori sunt de acord ca inovatia este importanta pentru cresterea companiei, dar numai 6% sunt multumiti cu performanta lor in inovare.

Conectivitatea permanenta si mobilitatea oferite de progresele tehnologice, deschid granita unui imens potential, aducand companiilor oportunitati uriase. Insa, ele vin alaturi de mari provocari, iar companiile sunt obligate sa navigheze printr-un adevarat hatis tehnologic.

Biz Innovation Forum ofera acces la profesionistii care va pot ghida in noul univers in care ne desfasuram activitatea.

Vino sa inveti cum sa combini inovatia cu tehnologia in compania ta!

ORGANIZATOR

 
biz-logo11.fw

PARTENER

 
MSFT_logo_rgb_C-Gray

SPONSORI

 
Logo-Telekom1
Enel_logo_site
logo-cinema-city
logo-sameday-home
logo-brd-home
Ymens

CU SPRIJINUL

 
update adv logo
Ad-production
logo-koon-home
logo-ml-home

PARTENERI MEDIA

 
cariere
wall-street
csr
business-24
techcafe
anis.fw
rcw
pr-wave
 
ziare
comunicate
softlead
comunicate afaceri
learning
zelist
startups
ejobs