Slide background

18 septembrie 2015,
Galeria Galateca
Bucuresti.

REZERVA-TI UN LOC!
Slide background

18 septembrie 2015,
Galeria Galateca
Bucuresti.

REZERVA-TI UN LOC!

De ce sa participi?

Evenimentul se adreseaza persoanelor ce vor sa stie care sunt valorile romanesti si celor interesati de modul in care brandurile autohtone trec testul timpului.

Audienta

Publicul este format din oameni de marketing si comunicare din companii, manageri care doresc sa fie la curent cu opinia consumatorilor si specialisti din agentii de comunicare, media si PR.

Speakeri

Evenimentul reuneste cei mai importanti specialisti in branding, manageri si antreprenori, profesionisti din domeniul marketingului si al publicitatii, lideri de opinie si reprezentanti media.

Brand RO

Brandingul a evoluat in ultimii ani de la o simpla functie a advertisingului la o componenta esentiala in strategia de business cu rol decisiv in lupta pentru diferentiere pe o piata din ce in ce mai aglomerata in oferte care mai de care mai atractive. Succesul se masoara in capacitatea de a transforma brand awarness-ul in preferinta si loialitate, in capacitatea de diferentiere si in arta de a spune o poveste relevanta.

Evenimentul BrandRo impreuna cu lansarea cartii “Cele mai puternice 100 de branduri din Romania” reprezinta inca o contributie a brandului Biz la dezvoltarea industriei de branding in Romania.

Anuarul reuneste top  “100 cele mai puternice branduri romanesti”. Selectia a fost realizata pe baza clasamentului ce are la baza un studiu realizat de compania de cercetare Unlock Market Research.

Galerie foto Brand Ro 2014

ORGANIZATOR

 
biz
logo unlock site

PARTENERI

 
BCR Bun_mic
????????????????????
Flanco_mic
logo zuzu_mic
logo fulga_mic
Chivas_TheVenture_Vertical_BLACK1

CU SPRIJINUL

 
Farmec Mic1
Gerovital_mic1
Doina_mic1
Triumf_mic1
Bunica
FAN Courier
Logo Fares2015
logo margaritar fara fereastra
Sigla Catena
elmiplant
cristim
Agricola_Logo corporate
medlife
koon-gri
Logo Irisa IMAGINE

Solution Partners

 
AdProd Mic
update

Parteneri Media

 
cariere
business-24
comunicate
comunicate afaceri
LEARNING LOGO
logo-nonguvernamental---png-(cu-transparenta) copy
hr club
 
ziare
ejobs-mic
zelist
logo-smark
iqads-logo
pr-wave
logo-iaa