• Evenimentul profesioniștilor în marketing

    Buton
  • Marketing Trends 2018

    Inscrie-te

23 Mai 2018

ARCUB GABROVENI

Zile
2
7
Ore
2
3
Min
1
3
Sec
4
4

DE CE SA PARTICIPI?

Dacă ești interesat de tendințele din industria de marketing, comunicare, branding, îți dorești creșterea vânzărilor, transformarea fanilor în clienți sau cauți strategii eficiente de marketing.

Rezerva-ti loc

AUDIENTA

Evenimentul se adresează oamenilor de marketing și comunicare din companii, managerilor care doresc să fie la curent cu opinia consumatorilor, specialiștilor din agenții de comunicare, media și PR.

Programul Conferintei

SPEAKERI

Evenimentul reunește specialiști din marketing, publicitate și comunicare, top advertising spenders și manageri de top, într-o discuție despre provocările și oportunitățile actuale în comunicare.

Biografie speakeri

PROVOCĂRILE MARKETINGULUI ÎN 2018

Best Marketing este conferința unde se întâlnesc cei mai buni specialiști în marketing și comunicare, evenimentul care pune în perspectivă tendințele și identifică problemele cu care se confruntă industria. Te asteptam sa participi, cu conținut relevant, dezbateri la obiect și răspunsuri la întrebări care interesează deopotrivă agențiile și clienții, marketerii și consumatorii. Aceste sunt ingredientele pe care Best Marketing le propune. Fără să ofere soluții de-a gata sau rețete universal valabile, BestMarketing a devenit o platformă de învățare și schimb de experiență pentru profesioniștii din industrie.

SPEAKERI

PROVOCĂRILE MARKETINGULUI ÎN 2018

Conținut relevant, dezbateri la obiect și răspunsuri la întrebări care interesează deopotrivă agențiile și clienții, marketerii și consumatorii. Aceste sunt ingredientele pe care Best Marketing le propune. Fără să ofere soluții de-a gata sau rețete universal valabile, BestMarketing a devenit o extraordinară platformă de învățare și schimb de experiență pentru profesioniștii din industrie.

Best Marketing este conferința unde se întâlnesc cei mai buni specialiști în marketing și comunicare, evenimentul care pune în perspectivă tendințele și identifică problemele cu care se confruntă industria.

Imagini editie anterioara

Organizator

PARTENERI

Cu Sprijinul

Parteneri Media